Onze merken

Bekijk hieronder alle merken die wij verkopen. Voor vragen neem contact met ons op.

Makita: kwaliteit als passie

Makita wordt wereldwijd door miljoenen vakmensen geroemd om de kwaliteit van haar producten. Sinds 1915 wordt dag in dag uit gewerkt aan verbeteringen en nieuwe machines. 1 accu-systeem voor al uw Makita accugereedschap.

Echo: depend on it

Al meer dan 60 jaar ontwerpt, ontwikkelt en produceert het Japanse Yamabiko ECHO producten met hoge prestaties en een uitmuntende kwaliteit.

Stiga

Stiga heeft meer dan 80 jaar ervaring in innovatieve consumentenproducten. Vandaag is STIGA een bekend merk van grasmaaiers en een ruim assortiment robotmaaiers.

Manitou

Manitou is in 1958 gestart met een Manitou heftruck. Sindsdien heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot machineleverancier voor de landbouw, bouw en industrie. Kwalitatief goede machines met de mogelijkheid van financiering voor bedrijven.

Yanmar

Yanmar is een Japanse fabrikant van dieselmotoren, opgericht in Japan in 1912. De minigravers van Yanmar hebben een zeer goed kwaliteit. Er is een mogelijkheid van financiering voor bedrijven.

Lumag

Lumag heeft als focus machines te ontwikkelen waarbij de prijs/kwaliteit de verwachtingen van de gebruiker overtreft.

Ariens

De Ariens Company heeft in haar ruim 80-jarige bestaan een uitstekende naam opgebouwd voor zeer hoogwaardige machines voor ieder seizoen. Of het nu gaat om een grasmaaier, sneeuwfrees of een van de andere machines: in ieder product vindt u passie, innovatie, betrouwbaarheid, focus op de gebruiker en vakmanschap.

Kroon: KROON OIL DÉ SMEERMIDDELEN SPECIALIST

Al meer dan 100 jaar richt Kroon-Oil zich uitsluitend op het ontwikkelen en produceren van hoogwaardige smeermiddelen. Als onafhankelijke producent is Kroon-oil in staat om snel in te springen op marktontwikkelingen. Technische trends volgt Kroon-oil op de voet.

Airpress

De eerste compressor van Airpress kwam al in 1956 op de markt. Nu levert het bedrijf compressoren in heel Europa. De Airpress compressoren zijn van de hoogste kwaliteit en hebben een sterke prijs/kwaliteit verhouding.

Kioti

Kioti is de grootste Zuid Koreaanse producent van compact tractoren. Kioti produceert en ontwikkelt sinds de oprichting in 1947 machines en motoren. Sinds 1968 ontwikkelt Kioti zelfstandig tractoren.